Kinderopvang Bambi

Kinderopvang op de Frans ten Boschschool:
 
De peuteropvang zal dagelijks aangeboden worden van 8.30-12.00 uur en vrijdags tot 12.30 uur. Daarnaast is er de mogelijkheid om aanvullend vóór of na deze tijd aanvullende opvang aan te vragen, van 7.30-8.30 uur en/of van 12.00-14.15 uur (einde schooltijd). Wordt er voor opvang tot 14.15 uur gekozen, dan zorgen we, naast een aantrekkelijk programma van ontwikkelingsgerichte activiteiten, ook voor een broodmaaltijd. Ook is er een mogelijkheid om enkel opvang tijdens schoolweken af te nemen, of het hele jaar door, al naar gelang de wens van de ouders. 

Tijdens de peuteropvang bieden we ontwikkelingsgerichte activiteiten aan, gekoppeld aan levendige thema's, ter voorbereiding op de schoolperiode. Alles volgens de VVE-methode Startblokken. Ook observeren en volgen we kinderen in hun ontwikkeling. Uiteraard werken we met een duidelijke structuur, hebben we kringactiviteiten en doen we, waar het kan/past, mee met schoolse feestelijke activiteiten. 

Na schooltijd zal de ruimte gebruikt worden voor opvang aan de (jongste) schoolgaande kinderen, om zo ook voldoende opvangmogelijkheid voor deze groep kinderen te bieden. 

Inmiddels is Kinderopvang Bambi al meerdere jaren actief binnen de school en we zijn blij dat we elkaar kunnen versterken en op deze wijze, in goed gezamenlijk overleg, een totaaloplossing voor onderwijs en opvang kunnen bieden voor ouders met kinderen van 0-13 jaar. 

Voor meer informatie over de kinderopvang en BSO van Bambi klik hier.
 

Powered by BasisOnline